Пропустити навігацію

Спільна нарада

З метою виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука від 22.01.2020 в приміщенні Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області 24.01.2020 проведена спільна нарада за участю начальника Головного управління Олександра Буряченка та першого заступника начальника Головного управління Держпраці у Одеській області Сергія Байдюка.

 З 20 по 31 січня поточного року фахівці  Головних управлінь Фонду та Держпраці в Одеській області спільно з представниками державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, Державної податкової служби, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проводитимуть інформаційні заходи із суб’єктами господарювання щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Під час наради обговорені питання проведення інформаційної кампанії для  охоплення максимальної кількості роботодавців та працівників, які здійснюють діяльність у сферах торгівлі та харчування.

Окреслені проблеми тіньового ринку праці, які тягнуть за собою соціальну незахищеність працівників, втрати місцевих бюджетів та інші негативні наслідки для кожного жителя України. Зроблено акцент на тому, що несплата під час виплат зарплат “у конвертах” єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, який є основним джерелом наповнення бюджету Пенсійного фонду України, не дозволяє значно підвищити пенсійні виплати та позбавляє працівників права на отримання пенсій у майбутньому.

IMG 2255 300x225 - Спільна нарада IMG 2260 300x225 - Спільна нарада

background Layer 1