Пропустити навігацію

Підвищення рівня обізнаності у питанні призначення пенсій

         27 січня відбулася зустріч начальника відділу з питань призначення пенсій управління застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Оксани Рожко з працівниками соціально-економічного відділу Київської районної адміністрації Одеської міської ради задля підвищення рівня обізнаності у питаннях призначення пенсій.

     Представник Фонду надала роз’яснила умови призначення пенсій, вимоги до страхового стажу, за наявності якого особа набуває права на призначення пенсії, перелічила необхідні документи, поінформувала щодо основних особливостей та переваг впровадження накопичувальної системи пенсійного страхування.

     Також Оксана Рожко надала інформаційні буклети щодо умов призначення пенсій по інвалідності та переліку необхідних документів, таблиці норм стажу у залежності від віку та групи інвалідності та відповіла на усі запитання.

До того ж, фахівець порадила слухачам активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян, зокрема зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України та скористатися електронними послугами та смс-інформуванням.

background Layer 1