Пропустити навігацію

Як скористатись послугами Фонду

Незалежно від місця реєстрації (мешкання) громадяни мають право звернутися до будь якого відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області:

– за призначенням пенсії (при умові надання необхідного пакету документів),

– за отриманням довідки про розмір пенсії, довідки форми ОК-5, ОК-7 та форми 9, які видаються у разі особистого звернення особи при наданні паспорту громадянина України та картки платника податків.

Додатково повідомляємо, що Пенсійним фондом України надана можливість отримувати онлайн довідки через особистий кабінет на Веб-порталі електронних послуг у разі реєстрації або при наявності Електронного цифрового підпису. Також, запроваджено сервіс для призначення пенсія в “один дотик”. Для одержання цієї послуги необхідно мати Електронно цифровий підпис та подати дистанційно через особистий кабінет відскановані копіїї документів (паспорту громадянина України, картки платника податку, трудової книжки, диплому про навчання, свідоцтва про зміну прізвища, свідоцтва про народження дітей, військового квітка (у разі проходження військової служби)) та заяви на призначення пенсії.

background Layer 1