Пропустити навігацію

Зустріч з майбутніми підприємцями

Начальником відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Ольгою Барановою та головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Людмилою Чопчиць в Міському центрі зайнятості 10 лютого була проведена зустріч з майбутніми фізичними особами-підприємцями.

Метою зустрічі було роз’яснення присутнім норм Закону України «Про оплату праці», привернення уваги майбутніх підприємців до питань легального працевлаштування та наслідків виплати заробітної плати «в конвертах».

В ході семінару надано детальну інформацію щодо формування та надання звітності, відносно сум нарахованих внесків на пенсійне страхування, обліку страхового стажу, важливості страхового стажу для нарахування пенсії.

Поінформовано про можливості веб-порталу Пенсійного фонду України та як на ньому зареєструватись.

Наприкінці зустрічі спеціалістами Фонду були надані вичерпні відповіді на всі запитання учасників заходу та роздані інформаційні буклети з питань пенсійного забезпечення і легалізації заробітної плати.

Foto 225x300 - Зустріч з майбутніми підприємцями

background Layer 1