Пропустити навігацію

Про Е — послуги мешканцям Київського району міста Одеса

    IMG E0926 300x196 - Про Е — послуги мешканцям Київського району міста Одеса Сьогодні, головний спеціаліст відділу з питань перерахунків пенсій № 9 управління застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Валерія Кравченко провела зустріч з населенням Київського району м. Одеси.

    На зустрічі пенсійниця повідомила присутнім про порядок нарахування пенсійних виплат та перерахунок пенсій відповідно до зростання середньої заробітної плати, з якої сплачуються внески. Ознайомила слухачів із зручними можливостями отримання інформації з питань пенсійного забезпечення на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України або підключивши послугу СМС-інформування. Надала роз’яснення щодо роботи сервісу призначення пенсії в «один дотик» («Е-ПЕНСІЯ») та як скористатись зазначеним сервісом.

     На завершення зустрічі представник пенсійної служби роздала присутнім інформаційні буклети й розповіла про основні особливості та переваги впровадження накопичувальної системи пенсійного страхування, також  нагадала про зміни соціальних стандартів з 2020 року відповідно до Державного бюджету України.

background Layer 1