Пропустити навігацію

ПРОВЕДЕННЯ ЗУСТРІЧІ В МІСЬКОМУ ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ

Начальником відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів  Ольгою Барановою та головним спеціалістом відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління  Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Людмилою Чопчиць в міському центрі зайнятості проведена зустріч з майбутніми фізичними особами-підприємцями.

На зустрічі присутнім надано роз’яснення щодо норм Закону України «Про оплату праці», привернуто увагу  майбутніх підприємців  до питань легального працевлаштування та наслідків виплати заробітної плати «в конвертах».

Майбутнім підприємцям надано детальну інформацію  щодо формування та надання звітності, відносно сум нарахованих внесків на пенсійне страхування, обліку страхового       стажу,  важливості страхового стажу для нарахування пенсії.

Разом з тим, присутнім була надана інформація про можливості веб-порталу Пенсійного фонду України; про способи реєстрації та отримання електронного цифрового підпису.

Наприкінці зустрічі спеціалістами Фонду були надані вичерпні відповіді на всі запитання учасників заходу та  роздані інформаційні буклети з питань пенсійного забезпечення,   легалізації заробітної плати.

Foto 3 225x300 - ПРОВЕДЕННЯ ЗУСТРІЧІ В МІСЬКОМУ ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ

background Layer 1