Пропустити навігацію

Підвищуємо рівень обізнаності з пенсійних питань

 IMG 13458515ded1734b1354a130cfaa61c8 V 1 300x177 - Підвищуємо рівень обізнаності з пенсійних питаньТема пенсійного забезпечення є дуже актуальною. Адже вона стосується кожного громадянина, як наразі так і в майбутньому. Тому так важливі зустрічі з трудовими колективами, населенням тощо і проведення серед них інформаційно-роз’яснювальної роботи з пенсійних питань. Так, сьогодні, Олена Тихопой головний спеціаліст відділу з питань призначення пенсій управління застосування пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області надавала роз’яснення з пенсійного забезпечення працівникам Одеської загальноосвітньої школи №72.

          Також питання, які цікавили працівників учбового закладу стосувались роботи сервісу призначення пенсії в «один дотик» («Е-ПЕНСІЯ») через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України та інших електронних послуг Веб-порталу Пенсійного фонду України.

         Розповіла фахівець і про діючі рівні пенсійного страхування та приділила окрему увагу впровадженню накопичувальної системи пенсійного страхування.

background Layer 1