Пропустити навігацію

Як контролювати свій стаховий стаж

Лілія Чумаченко – спеціаліст відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 5 управління інформаційних систем та електронних реєстрів провела зустріч з трудовим колективом Управління державної казначейської служби України у Татарбунарському районі.

Задля ефективної взаємодії з громадянами та оперативного надання інформації на веб-порталі електронних послуг Пенсійним фондом України впроваджено ряд сервісів.

Сучасний формат онлайн сервісів – це, в першу чергу, суттєве заощадження часу, адже в такий спосіб можна вирішити ті чи інші питання пенсійного забезпечення, замовити й одержати довідки чи інші документи, не виходячи з дому. Такі можливості надає Веб-портал Пенсійного фонду України. Для того, щоб стати його користувачем, потрібно здійснити просту процедуру реєстрації – звернувшись до фахівців Головного управління із заявою, або ж зробити це самостійно за допомогою електронного цифрового підпису.

За допомогою цього зручного електронного сервісу можна подати заяву на призначення або перерахунок пенсії, звернутися за консультацією до фахівців, замовити і роздрукувати потрібні довідки. А активізувавши функцію смс-інформування, – одержувати дані про те, як формується персональний страховий стаж, сплачує внески роботодавець, про перерахунки пенсії та іншу інформацію, – повідомила присутнім представник пенсійної служби.

IMG 2c5bb4121b427bf7cbb44f7dc274f24d V 300x190 - Як контролювати свій стаховий стаж IMG 70cb6ca5577ab6e62ff607521b6f2b0e V 300x219 - Як контролювати свій стаховий стаж

background Layer 1