Пропустити навігацію

Апаратна наради з керівниками установ

   Сьогодні відбулась апаратна нарада в присутності керівників установ та організацій         м. Арциз при голові Арцизької РДА. На цій зустрічі обговорювались питання легалізації праці, сплати страхових внесків тощо.

    Питанню легалізації зайнятості фахівці пенсійної служби області приділяють особливу увагу, оскільки воно справляє визначальний вплив на розмір пенсійного забезпечення громадян та рівень наповнення бюджету, з якого здійснюються пенсійні виплати. Структурні підрозділи Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області провадять активну діяльність, спрямовану на соціальний захист людини праці, тісно взаємодіючи з органами влади, соціальними та виконавчими службами, консолідуючи зусилля у сфері захисту конституційних прав застрахованих осіб на гідний заробіток, соціальне та пенсійне забезпечення, – сказала Ірина Муравйова.

     Представник пенсійної служби  розповіла  про діяльність Арцизького відділу обслуговування громадян за 2019 рік. Ознайомила присутніх, як зареєструватись на веб-порталі Пенсійного фонду, як за допомогою даного сервісу в режимі “он-лайн” контролювати дані про заробітну плату, сплату страхових внесків тощо. Розповіла про нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через веб-портал електронних послуг Фонду.  

   А також повідомила, що Пенсійний фонд України запровадив проєкт “Пенсійний фонд у смартфоні”.

1 300x158 - Апаратна наради з керівниками установ 

background Layer 1