Пропустити навігацію

Зустріч із студентами Білгород-Дністровського економіко- правового коледжу

           2 березня 2020 року відбулася зустріч начальника  Білгород-Дністровського відділу обслуговування громадян  Гульнур Ядвіги  з учнями  Білгород-Дністровськомого економіко-правового коледжу.  

           У своєму виступі  Гульнур Ядвіга освітила теми  „Легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення”, залежність пенсії від розміру сплаченого внеску та страхового стажу”, передумови впровадження накопичувальної системи, надала роз’яснення та відповіді на поставлені питання.

             Сьогодні,  Пенсійний фонд став структурою, яка опікується не лише пенсіонерами. До органів Фонду звертаються і застраховані особи, і ті, хто цікавиться своїм майбутнім. Задля ефективної взаємодії з громадянами та оперативного надання інформації на веб-порталі електронних послуг Пенсійним фондом України впроваджено ряд сервісів, орієнтованих на різні верстви населення.  За допомогою сучасних E-сервісів є можливість налаштування послуги безкоштовного СМС-інформування, отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом, отримання інформації про свій «зароблений» страховий стаж, щомісячні відрахування єдиного соціального внеску роботодавцем через кабінет страхувальника тощо,- повідомила представник пенсійної служби.

IMG 20200302 110549 300x159 - Зустріч із студентами Білгород-Дністровського  економіко- правового коледжу   IMG 20200302 104828 2 300x113 - Зустріч із студентами Білгород-Дністровського  економіко- правового коледжу

background Layer 1