Пропустити навігацію

Заняття в “Школі майбутнього пенсіонера”

Сьогодні фахівці Київського відділу обслуговування громадян провели заняття з питань пенсійного забезпечення для осіб передпенсійного віку.

Під час заходу спеціалісти відділу надали роз’яснення стосовно існуючого порядку призначення пенсій та розповіли, які документи необхідні для призначення пенсії. Також, розповіли які труднощі виникають при поданні документів ( невірні та некоректні записи у трудовій книжці, відсутність наказів, підписів, виправлення та інше).

У завершенні заходу спеціалісти відділу розповіли громадянам про впровадження стандартів обслуговування громадян в відділах обслуговування Пенсійного фонду м. Одеси. Присутні громадяни отримали інформаційні матеріали та вичерпні відповіді на поставлені питання.

Також представники пенсійної служби звернули увагу учасників заходу на переваги та особливості використання Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, розповіли про порядок реєстрації та закликали присутніх зареєструватися на відповідному ресурсі або підключити послугу СМС-інформування.

1 1 300x247 - Заняття в “Школі майбутнього пенсіонера”  2 300x252 - Заняття в “Школі майбутнього пенсіонера” 3 300x255 - Заняття в “Школі майбутнього пенсіонера”

background Layer 1