Пропустити навігацію

Про Е-пенсії, електронні послуги та пенсійне забезпечення

       Начальник Лиманського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Людмила Білоус  провела виїзний прийом на віддаленому робочому місці в с. Красносілка.

      Фахівець розповіла присутнім про можливість отримання послуг через електронний сервіс Веб-портал Пенсійного фонду України.  Окремо звернула  увагу  на нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» та запровадження мобільного додатку СМС-інформування. Розповіла про порядок реєстрації, перелік послуг, переваги користування електронним сервісом.

     Під час прийому людей цікавили питання перерахунку пенсій, уточнення пенсійних виплат, страхового стажу та заробітної плати, отримання довідок про розмір пенсій за 6 місяців для подальшої подачі до Красносільської сільської ради, а також впровадженням на Веб-порталі Пенсійного фонду України нового сервісу «Призначення пенсій в «один дотик».

      Крім того, після закінчення виїзного прийому, разом з представником Красносільської сільської ради відвідала 4 осіб з обмеженими фізичними можливостями, яким були надала роз’яснення щодо пенсійного забезпеччення, прийняла заяви та видала довідки про розмір пенсії.

1 3 224x300 - Про Е-пенсії, електронні послуги та пенсійне забезпечення 2 1 225x300 - Про Е-пенсії, електронні послуги та пенсійне забезпечення3 1 225x300 - Про Е-пенсії, електронні послуги та пенсійне забезпечення

 

background Layer 1