Пропустити навігацію

Рейди з інформування населення

Тривають рейди з інформування населення з питань пенсійного забезпечення. Так, начальник відділу з питань перерахунків пенсій № 9 управління застосування пенсійного законодавства Тетяна Бабкіна провела чергову зустріч з населенням Київського району міста Одеса.

      Фахівець розповіла про роботу електронних сервісів веб-портал  Пенсійного фонду України, зокрема, налаштування послуги безкоштовного СМС-інформування, отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом та подання документів для призначення пенсії дистанційно за допомогою онлайн-сервісу  «Е-пенсія».

      В свою чергу мешканці району цікавилися питаннями розміру пенсійної виплати, встановлення надбавки учаснику бойових дій, проведення перерахунку пенсії та можливості зміни дати її виплати, права виходу на пільгову пенсію, залежності розміру пенсійних виплат від страхового стажу та розміру заробітної плати.

      Тетяна Бабкіна надала змістовні відповіді на поставлені питання та повідомила  громадянам про переваги одержання пенсійних виплат через банківські установи, а в разі відкриття рахунку в Ощадбанку ще й є можливість оформити електронне пенсійне посвідчення.

     Присутнім роздано тематичні буклети щодо переваг легальної зайнятості та електронних сервісів веб-порталу Пенсійного фонду України.

1 300x207 - Рейди з інформування населення

background Layer 1