Пропустити навігацію

Інформуємо трудові колективи про електронні сервіси Пенсійного фонду

Про онлайн-сервіси Пенсійного фонду України розповіли працівникам Центру надання адміністративних послуг м. Березівка Марія Кочмар та Людмила Чантай головні спеціалісти відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів № 8 управління інформаційних систем та електронних реєстрів Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

        До органів Фонду звертаються і застраховані особи, ті, хто цікавиться своїм майбутнім. Задля ефективної взаємодії з громадянами та оперативного надання інформації на веб-порталі електронних послуг Пенсійним фондом України впроваджено ряд сервісів, орієнтованих на пенсіонерів, застрахованих осіб та страхувальників. Це, зокрема, налаштування послуги безкоштовного СМС-інформування, отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом, отримання інформації про свій «зароблений» страховий стаж, щомісячні відрахування єдиного соціального внеску роботодавцем через кабінет страхувальника та подання документів для призначення пенсії дистанційно за допомогою онлайн-сервісу «Е-пенсія». Разом з тим, без реєстрації на веб-порталі можна отримати багато корисної інформації з питань пенсійного забезпечення, роздрукувати бланки документів та ознайомитись з інструкціями щодо їх заповнення.

         Тож,  користування новітніми Е-послугами не тільки цікаво, але й корисно. Адже такі послуги надають багато необхідної  інформації, значно економлять час користувачів і покращують ефективність роботи самого Фонду.

IMG 1611 300x169 - Інформуємо трудові колективи про електронні сервіси Пенсійного фонду 

 

background Layer 1