Пропустити навігацію

Проведення зустрічі з трудовим колективом ФОП — Лаврентьєва

Фахівці пенсійної служби проводять активну інформаційну роботу серед трудових колективів з роз’яснення прав застрахованих осіб та способів захисту законних інтересів людини праці. Так, сьогодні, головний спеціаліст Київського відділу обслуговування громадян Наталя Королевська провела зустріч з представниками трудового колективу ФОП — Інна Лаврентьєва.

Під час зустрічі Наталя Королевська повідомила присутнім, про умови виходу на пенсію, порядок зарахування періодів трудової діяльності до страхового стажу, орієнтовний перелік документів, необхідних для призначення пенсії.

Фахівець пенсійної служби принагідно поінформувала представників трудового колективу про зручність використання Веб-порталу Пенсійного фонду України, як джерела компетентної інформації з питань пенсійного забезпечення, розповіла про спрощену процедуру реєстрації на цьому електронному сервісі. За бажанням, кожен працівник може самостійно переглянути персональні дані щодо нарахованої заробітної плати, сплачених внесків і страхового стажу, отримати в режимі он-лайн довідки з підтвердженням QRкодом, зареєструвавшись в «Особистому кабінеті» на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Роботодавці мають можливість одержати інформацію для розрахунку суми виплати за час тимчасової непрацездатності працівника (лікарняні), що значно заощадить час працівників для відвідувань відділів обслуговування Пенсійного фонду для отримання Довідок ОК-5.

Всі присутні отримали інформаційні буклети з питань пенсійного забезпечення та нових інформаційних технологій для подальшого ознайомлення та використання.

IMG 1d8fd6f2b1cf896a12754c8e6be70524 V 1 244x300 - Проведення зустрічі з трудовим колективом ФОП — Лаврентьєва

background Layer 1