Пропустити навігацію

Увага!!! Робота сервісних центрів області обмежена.

Головне управління інформує, що у зв’язку з оголошенням карантину на всій території Україні з 12 березня до 3 квітня 2020 року (Постанова Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» зі змінами від 16.03.2020) вхід в приміщення відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області ОБМЕЖЕНО !!!

Вхід до відділів обслуговування громадян – тільки у засобах індивідуального захисту (масках, респіраторах, тощо…).

Документи приймаються виключно для:

  • оформлення допомоги на поховання/недоотриману пенсію;
  • нове призначення пенсії.

Протягом карантину видача довідок у сервісних центрах не здійснюється.

Нагадуємо, що отримати пенсійні послуги та довідки можливо скориставшись онлайн сервісами веб-порталу Пенсійного фонду України.

Дистанційно можна отримати послуги:

  • через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України – https://portal.pfu.gov.ua;
  • зателефонувати на номери гарячих ліній, оприлюднені у розділі «Контакти» інформаційної сторінки Головного управління веб-порталу Пенсійного фонду України;
  • подати звернення до Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області на електронну адресу: upr@od.pfu.gov.ua або поштову адресу: вул. Канатна, 83, м. Одеса, 65012;
  • зателефонувати до Контакт-центру Пенсійного фонду України за номерами: 0-800-503-753, (044) 281-08-70, (044) 281-08-71.

Також є можливість доступу до електронних сервісів Фонду з мобільних пристроїв – смартфонів та планшетів. Завантажити додаток можна за посиланням: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.gov.pfu.

Звертаємо увагу, що згідно з внесеними змінами до ст. 325 Закону України «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням» з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом. Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Інформація про надання пенсійних послуг у повному обсязі відділами обслуговування громадян буде розміщена по завершенню карантину.

background Layer 1