Пропустити навігацію

ВИСТУП НА НА ПЕРШОМУ МУНІЦИПАЛЬНОМУ КАНАЛІ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ НА ТЕМУ “СТРАХОВИЙ СТАЖ ТА ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ”

В ефірі Першого муніципального каналу телебачення міста Білгород-Дністровського 24.07.2020 начальник відділу забезпечення наповнення бюджету № 5 фінансово-економічного управління Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області Олена Крижанівська висвітила теми страхового стажу та додержання норм законодавства про працю.

Під час ефіру, представник Фонду розповіла про тривалість страхового стажу необхідного для отримання права на пенсію, до яких наслідків може призвести неналежним чином оформлені трудові відносини як для роботодавців, так і для найманих працівників, як перевірити, чи звітує роботодавець за працівника, і що робити, коли не вистачає стажу для призначення пенсії.

На завершення виступу, Олена Крижанівська звернулась до роботодавців: «Працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, подбайте про своїх працівників та про їхнє майбутнє! Не наражайте свій бізнес на штрафи, оформлюйте працівників належним чином! Використання незадекларованої праці – грубе порушення чинного законодавства».

IMG 67b5a9c342b71b8fbdec99d46f2ee193 V 1.jpg Boryskina radio 28.07 300x225 - ВИСТУП НА НА ПЕРШОМУ  МУНІЦИПАЛЬНОМУ КАНАЛІ БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ НА ТЕМУ “СТРАХОВИЙ СТАЖ ТА ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ”

background Layer 1