Пропустити навігацію

Пенсійники Одещини підбили підсумки роботи за 9 місяців 2020 року

KOLAZH KOLEGIYA20201103 140000 00001 300x240 - Пенсійники Одещини підбили підсумки роботи за 9 місяців 2020 року

             Сьогодні, 03 листопада, відбулось засідання колегії Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області під головуванням його керівника Олександра Буряченка присвячене підсумкам роботи за 9 місяців 2020 року.

             У січні — вересні поточного року на Одещині своєчасно отримали пенсійні виплати 588,6 тис. громадян на загальну суму 17,8 млрд грн. Спеціалістами Головного управління опрацьовано 16,5 тис. заяв щодо призначення пенсій та 36,2 тис. заяв на перерахунки пенсій. Проведено вісім масових перерахунків, за результатами яких станом на 01 жовтня середній розмір пенсії по області склав 3242,16 грн, що на 19,2 % більше ніж рік тому та на 89,4 % більше прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб.

            Опрацьовано 49,1 тис. звернень громадян з різних питань, що стосуються пенсійного забезпечення.

            Продовжується робота з автоматизації технологічних процесів та розвитку інформаційних ресурсів Пенсійного фонду. Переведено в електронний вигляд 59,0 тис. паперових пенсійних справ, опрацьовано 5,4 тис. звернень з оцифрування трудових книжок, забезпечено тестування нових підсистем “Електронний реєстр листків непрацездатності”, “Правова робота” тощо. Організовано виправлення 1,7 тис. помилкових звітів страхувальників, інформація з яких потрапляє до Реєстру застрахованих осіб.

          В умовах карантину спрямовано роботу на збільшення дистанційних послуг. Надано доступ для отримання послуг в електронному вигляді на веб-порталі Фонду 164,2 тис. фізичним та юридичним особам.

          За результатами колегії начальник Головного управління Олександр Буряченко надав відповідні доручення по наповненню бюджету Пенсійного фонду, дотриманню термінів опрацювання документів, покращенню умов та якості обслуговування громадян, а також акцентував увагу колег на те, що головна мета роботи пенсійників Одещині  –  служити людям.

 

 

background Layer 1