Пропустити навігацію

Триває роз’яснювальна робота з тимчасово безробітними громадянами

В Одеському міському Центрі зайнятості проведено консультаційний захід для безробітних та шукачів роботи, у тому числі і для осіб передпенсійного віку за участю заступника начальника Київського ВОГ Управління обслуговування громадян ГУ ПФУ в Одеській області Євгенії Корчемної.

Євгенія Корчемна поінформувала учасників заходу про перевагу легальних трудових стосунків з роботодавцями.

Під час заходу працівник Фонду надала роз’яснення стосовно існуючого порядку призначення пенсій та розповіла, які документи необхідні для призначення пенсії. Зокрема зосередила увагу присутніх на труднощі, які виникають під час подання документів ( невірні та некоректні записи у трудовій книжці, відсутність наказів, або підписів, виправлення тощо).

Євгенія Корчемна звернула увагу громадян на переваги та особливості використання веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Розповіла про нові інформаційні технології Пенсійного фонду України, надала роз’яснення щодо порядку звернення громадян за призначенням пенсії користуючись сервісом «Е-пенсія» та “Автопенсія”, особливо це актуально під час запровадження карантину.

Присутні громадяни отримали вичерпні відповіді на поставлені питання.

Pryznachennya pensiyi 300x225 - Триває роз’яснювальна робота з тимчасово безробітними громадянами

background Layer 1