Пропустити навігацію

Відділ обслуговування громадян № 7 (сервісний центр) інформує населення про послуги ПФУ в Ізмаїльському центрі зайнятості

Znimok ekrana 2021 02 02 085519 300x212 - Відділ обслуговування громадян № 7 (сервісний центр) інформує населення про послуги ПФУ в Ізмаїльському центрі зайнятості

        В період адаптивного карантину, коли відсутня можливість особистого спілкування для проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи впроваджуються альтернативні засоби.

        Завдяки багаторічному співробітництву відділу обслуговування громадян № 7 (сервісний центр) та Ізмаїльського центру зайнятості щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення м.Ізмаїла та Ізмаїльського району, запроваджено проведення сумісних дистанційних семінарів на електронній платформі Zoom.

          Так, 22.01.2021 спеціалістом Ізмаїльського центру зайнятості Галиною Дишлі був проведений семінар з колишніми військовослужбовцями та ветеранами АТО, які мають статус безробітних, до участі в якому було запрошено спеціаліста Пенсійного фонду.

       Під час семінару головним спеціалістом відділу обслуговування громадян №7 (сервісний центр) Наталією Пасічник висвітлено перелік електронних послуг, які надаються на Веб-порталі Пенсійного фону України, способи отримання доступу до цих електронних послуг.

          Також було надані відповіді на особисті питання учасників семінару, які стосувались зарахування до страхового стажу періоду військової служби, порядку звернення за призначенням пенсії.

background Layer 1