Пропустити навігацію

Вдосконалення професійних знань державних службовців у першому кварталі 2021 року

       З метою виконання вимог нормативних документів щодо підвищення кваліфікації державних службовців, Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області налагодило взаємодію з навчальними закладами України, які надають необхідні освітні послуги за прямими договорами зі слухачами.

          У порядку та на умовах, визначених індивідуальним договором про надання освітніх послуг, навчальні заклади надають послуги з підвищення кваліфікації у формі короткострокових та професійних (сертифікатних) програм за дистанційною формою навчання. За результатами підвищення кваліфікації слухачі отримують відповідні сертифікати.

Temno seraya Dom Tolko chto Prodan Otkrytka3 300x213 - Вдосконалення професійних знань державних службовців у першому кварталі 2021 року З початку року в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Одеській області загалом підвищило кваліфікацію 830 осіб, або понад 80 % від визначеної потреби у такому виді навчання.

Підвищення кваліфікації проходило на базі шести провайдерів, а саме:

1) ДУ “Житомирська політехніка” навчання пройшли 554 особи;

2) ДП “Інформаційний центр персоніфікованого обліку Пенсійного фонду України” – 150 осіб;

3) Одеський державний екологічний університет – 106 осіб;

4) Українська школа урядування – 78 осіб;

5) Полтавський університет економіки і торгівлі 9 осіб;

6) Центр підготовки та підвищення кваліфікації Житомирської облдержадміністрації 1 особа.

Temno seraya Dom Tolko chto Prodan Otkrytka 1 300x213 - Вдосконалення професійних знань державних службовців у першому кварталі 2021 року     Temno seraya Dom Tolko chto Prodan Otkrytka 2 300x213 - Вдосконалення професійних знань державних службовців у першому кварталі 2021 року

     Крім того, працівники Головного управління приділяють увагу безперервному вдосконаленню своїх знань й шляхом самоосвіти. Так, у поточному році усі державні службовці пройшли курси на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus.

          Професійний розвиток державних службовців — безперервний, свідомий, цілеспрямований процес особистісного та професійного зростання, що базується на інтеграції знань, умінь і компетентностей та сприяє підвищенню якості надання послуг клієнтам Пенсійного фонду.

background Layer 1