Пропустити навігацію

Проведення виїзних прийомів пенсійниками Одещини на віддалених робочих місцях

Predstavnyk servisnogo tsentru 2 m. Balta na zustrichah v Baltskoij OTG 2 300x240 - Проведення виїзних прийомів пенсійниками Одещини на віддалених робочих місцяхПродовжуються виїзні прийоми пенсійників Одещини на віддалених робочих місцях, а саме: в селі Визирка начальником відділу обслуговування громадян № 9 (сервісний центр смт. Доброслав) Людмилою Білоус проведено прийом громадян в Центрі надання адміністративних послуг Визирської сільської ради, у цей же час Лілія Єгорова – начальник відділу обслуговування громадян № 16 (сервісний центр м. Роздільна) провела виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці в Лиманській ОТГ.

Під час прийомів представники сервісних центрів надали роз’яснення відвідувачам про актуальні зміни в пенсійному законодавстві, про порядок призначення пенсії, провели перевірку документів для призначення пенсії за віком та щодо перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам згідно пенсійного законодавства. Також видали довідки про розмір пенсії.

Фахівці Фонду розповіли громадянам про сучасні сервіси Пенсійного фонду України та наголосили, що сучасні онлайн сервіси дозволяють бути в курсі новацій у сфері пенсійного забезпечення, контролювати свої особисті дані про заробітну плату та набутий страховий стаж, ознайомитися з пенсійною справою, не звертаючись до органів Пенсійного фонду, подати заяви щодо призначення, перерахунку пенсії та тощо.

background Layer 1