Пропустити навігацію

Інформаційно-роз’яснювальна робота з тимчасово безробітними громадянами

    Seminar dlya gromadyan yaki mayut status tymchasovo bezrobitnyh 300x240 - Інформаційно-роз'яснювальна робота з тимчасово безробітними громадянамиЗаступник начальник відділу обслуговування громадян № 7 (сервісний центр) Наталія Козлова провела семінар для громадян, які мають статус тимчасово безробітних в Кілійській районній філії Одеського обласного центру зайнятості.

Під час заходу фахівець Фонду акцентувала увагу присутніх щодо важливості легального працевлаштування та повідомила про наслідки отримання заробітної плати “в конвертах, розповіла присутнім щодо переліку Е-послуг, які можна отримати на вебпорталі Пенсійного фонду України, що дає громадянам можливість зручно й оперативно взаємодіяти з органами Фонду та отримувати необхідну інформацію.

Наприкінці зустрічі особи передпенсійного віку отримали інформаційні буклети з переліком документів, які необхідні для звернення за призначенням пенсії та переліком електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України.

Також фахівці Фонду надали консультативну допомогу на особисті звернення, які стосувались зарахування до страхового стажу періоду навчання та періоду догляду за дитиною до 3-х річного віку тощо.

Присутніх повідомлено про особливості роботи у період карантину та можливість отримання консультацій за телефонами “гарячих ліній”.

background Layer 1