Пропустити навігацію

Зустріч пенсійників з населенням Київського району м. Одеси

Zustrich z naselennyam v 17 300x213 - Зустріч пенсійників з населенням Київського району м. ОдесиZustrich z naselennyam v 18 300x213 - Зустріч пенсійників з населенням Київського району м. ОдесиУ відділі обслуговування громадян №8 стало гарною традицією проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу під час зустрічей з населенням Київського району м. Одеси.

Фахівці сервісного центру розповіли відвідувачам про підвищення пенсій з 01 грудня 2021 року у зв’язку зі зміною прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб і мінімальної заробітної плати, сплату єдиного соціального внеску та подання звітності роботодавцями за найманих працівників. Пенсійниці окремо зупинились на умовах призначення пенсії по втраті годувальника та поновлення виплати пенсії по інвалідності.

Зацікавила громадян інформація стосовно новацій Пенсійного фонду України в частині поетапного запровадження е-лікарняних для отримання допомоги по тимчасовій непрацездатності та електронних трудових книжок. Учасникам зустрічі запропонували користуватись онлайн-сервісами ПФУ, зареєструватися на вебпорталі електронних послуг та завантажити мобільний застосунок “Пенсійний фонд”.

 

background Layer 1