Пропустити навігацію

Заняття в “Школі майбутнього пенсіонера” в сервісному центрі м. Одеса

Provodytsya zanyattya v SHkoli majbutnogo pensionera 1 300x300 - Заняття в "Школі майбутнього пенсіонера" в сервісному центрі м. ОдесаProvodytsya zanyattya v SHkoli majbutnogo pensionera 2 300x300 - Заняття в "Школі майбутнього пенсіонера" в сервісному центрі м. ОдесаКерівники відділу обслуговування громадян №15 (сервісний центр м. Одеса) провели заняття в “ШКОЛІ МАЙБУТНЬОГО ПЕНСІОНЕРА”.

На занятті пенсійниці висвітлили основні питання пенсійного забезпечення громадян, поінформували про умови призначення пенсії за віком у 2022 році, можливість доплати до мінімального страхового внеску за умови наявності в Державному реєстрі застрахованих осіб не повних місяців стажу, надали консультації щодо призначення пенсії – визначено дату права, розраховано стаж та надано рекомендації щодо підготовки та подання документів.

Окрім того, ознайомили з алгоритмом подання документів на призначення пенсії в електронному виді через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України (“Автопризначення пенсії”), запровадження е -лікарняних та інше.

background Layer 1