Пропустити навігацію

Зустріч з учнівською молоддю у сервісному центрі на Одещині

GOLOVNE UPRAVLINNYA PENSIjNOGO FONDU UKRAYINY V ODESKIJ OBLASTI 1 300x240 - Зустріч з учнівською молоддю у сервісному центрі на ОдещиніGOLOVNE UPRAVLINNYA PENSIjNOGO FONDU UKRAYINY V ODESKIJ OBLASTI 2 300x240 - Зустріч з учнівською молоддю у сервісному центрі на ОдещиніСпеціалісти відділу обслуговування громадян №8 (сервісний центр)  зустрілися із молоддю та студентами, які мешкають на території Київського району м. Одеси.

Фахівці сервісного центру розповіли молодим особам, які вчаться і вже працюють та є активними користувачами сучасних гаджетів, про нові електронні технології Пенсійного фонду України, надали інформаційні буклети за зазначеною тематикою, запропонували зацікавленим зареєструватись самостійно та допомогти зареєструватись своїм батькам на вебпорталі ПФУ для подальшого СМС-інформування, завантажити додатки ПФУ у смартфоні, подати заяви на призначення автопенсії.

Окрему увагу пенсійниці приділили роз’ясненню перевагам офіційного працевлаштування та отримання офіційної заробітної плати, залежності розміру пенсійної виплати від страхового стажу та розміру легальної заробітної плати громадян.

background Layer 1