Пропустити навігацію

Зустріч у центрі зайнятості

MY PRATSYUYEMO SHHOB VAM BULO ZRUCHNO 13 300x213 - Зустріч у центрі зайнятостіЗаступник начальника відділу обслуговування громадян № 9 (сервісного центру смт. Доброслав) провела зустріч з тимчасово безробітними громадянами, які перебувають на обліку у Лиманській районній філії Одеського обласного центру зайнятості, під час якої надала роз’яснення стосовно порядку подання документів для призначення пенсії, зарахування періодів навчання до стажу та розповіла, як можливо «докупити» роки стажу для нарахування пенсії.

Крім того, фахівець Фонду розповіла про функціювання сучасних онлайн – сервісів Пенсійного фонду України, зокрема, поінформувала про подання анкети на “Автопризначення пенсій” через вебпортал електронних послуг ПФУ, розповів, що можливо взаємодіяти з Пенсійним фондом дистанційно та отримувати послуги не виходячи з дому.

Також пенсійниця звернула увагу на запровадження обліку трудової діяльності в електронній формі, що дозволяє не оформлювати і не вести паперові трудові книжки, а запровадження електронного листка непрацездатності – дозволяє роботодавцю автоматично отримати необхідну інформацію для нарахування коштів.

background Layer 1