Пропустити навігацію

“День інформування” в сервісному центрі міста Одеси

Dobavyt osnovnoj tekst 26 300x300 - "День інформування" в сервісному центрі міста ОдесиСпеціалістом відділу обслуговування громадян №8 (сервісний центр) проведено “День інформування” для мешканців Київського району м. Одеса.

Під час заходу відвідувачі центру дізналися про механізм оформлення паперових та електронних пенсійних посвідчень, послугу СМС-інформування, сервіс “Автоматичне призначення пенсії”, який дозволяє громадянам в будь-якому віці надати всю необхідну інформацію для призначення пенсії завчасно, запровадження е-лікарняних для отримання допомоги по тимчасовій непрацездатності та електронних трудових книжок.

Також, пенсійниця запропонувала присутнім скористатись електронними послугами Пенсійного фонду України та роз’яснила порядок реєстрації на вебпорталі, наголосив, що запровадження нових сервісів спрощує взаємодію громадян з Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу під час призначення пенсії та забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому. Наприкінці зустрічі представник Фонду роздала інформаційні буклети з питань пенсійного забезпечення та нових інформаційних технологій щодо розповсюдження та ознайомлення громадян. На всі поставлені питання присутні отримали повні відповіді.

background Layer 1