Пропустити навігацію

Інформаційно-роз’яснювальні заходи пенсійників в центрах зайнятості Одещини

MY PRATSYUYEMO SHHOB VAM BULO ZRUCHNO 17 300x213 - Інформаційно-роз'яснювальні заходи пенсійників в центрах зайнятості ОдещиниНачальником ВОГ №2 (сервісний центр м. Балта) прочитана лекція для тимчасово безробітних громадян, які перебувають на обліку в Балтському Центрі зайнятості, а заступник начальника відділу обслуговування № 8 (сервісний центр м. Одеса) провела в Одеському міському Центрі зайнятості інформаційний та консультаційний ZOOM-груповий захід для безробітних та шукачів роботи, у тому числі і для осіб передпенсійного віку.

Під час лекції спеціалісти сервісних центрів висвітлили питання щодо призначення пенсії за віком, по інвалідності, по втраті годувальника, вимог до страхового стажу, зарахування трудового стажу для призначення пенсії та заробітну плату, яка враховується для призначення пенсії.

Фахівеці Фонду ознайомили слухачів з роботою онлайн-сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України, розповіли про порядок подання анкети для автоматичного призначення пенсії, анкети для зміни персональних даних у реєстрі застрахованих осіб, подання скан-копії відомостей стосовно обліку трудової діяльності працівника в електронній формі, Е-лікарняні: як створюються та як оплачуються.

Наприкінці заходу пенсійниці відповіли на питання, що стосуються пенсійного законодавства.

background Layer 1