Пропустити навігацію

Виїзні прийоми пенсійників до громадян міста Одеси

Vyyizni pryjomydo gromadyan 300x240 - Виїзні прийоми пенсійників до громадян міста Одеси Продовжуються виїзні прийоми спеціалістів відділу обслуговування громадян №8 (сервісний центр м. Одеса) до громадян з обмеженими фізичними можливостями, які не мають змоги звернутись до відділу самостійно, для надання роз’яснень, консультацій та прийняття заяви стосовно ідентифікації пенсіонера щодо перебування на обліку в органі ПФУ.
Під час відвідування фахівець Фонду надала роз’яснення про підвищення розміру пенсій з 01 грудня 2021 року, проходження ідентифікації пенсіонерів, які отримують пенсії через банківські установи по дорученню, виданому своїм родичам. Пенсійниця прийняла заяви особисто від пенсіонерів, які не можуть залишити помешкання.
Додатково присутнім родичам пенсіонерів надані роз’яснення про порядок реєстрації та особливості використання вебпорталу Пенсійного фонду України, реєстрацію в системі СМС-інформування ПФУ, що надає можливість отримати необхідну інформацію без відвідування органів Пенсійного фонду.

background Layer 1