Пропустити навігацію

Виїзний прийом з питань пенсійного забезпечення громадян в селі Броска на Одещині

Golovne upravlinnya Pensijnogo fondu Ukrayiny v Odeskij oblasti 5 300x240 - Виїзний прийом з питань пенсійного забезпечення громадян в селі Броска на ОдещиніНа виконання угоди про співробітництво між Головним управлінням Пенсійного фонду України та Саф’янівською сільською радою з метою надання послуг мешканцям, які проживають в селі Броска, в приміщенні сільської ради, головним спеціалістом відділу обслуговування громадян № 7 (сервісний центр м. Ізмаїл) проведено виїзний прийом з питань пенсійного забезпечення громадян.

Під час прийому надавались роз’яснення щодо складових пенсійних виплат, виплати пенсії через банківські установи, видані виготовлені пенсійні посвідчення, довідки про розмір пенсії та надані відповіді на інші запитання, які виникали під час бесіди.

Для страхувальників і застрахованих осіб надані інформаційно-інструктивні матеріали щодо поетапного запровадження Е-лікарняних, де вказані алгоритми дій в процесі отримання допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах. Матеріали розміщені на стендах сільської ради та надані у вигляді листівок для подальшого розповсюдження.

Присутні отримали інформаційні буклети з переліком документів, які необхідні для звернення за призначенням/перерахунком пенсії, з переліком електронних послуг, які надаються через вебпортал Пенсійного фонду та способами отримання доступу до цих електронних послуг.

Для осіб передпенсійного віку проведено правову оцінку документів для призначення пенсій, їх повідомили про можливі способи та дати звернення за призначенням пенсії.

Присутніх ознайомили з порядком звернення до відділу та можливості отримання консультацій за телефонами “гарячих ліній”.

background Layer 1