Пропустити навігацію

Тривають виїзні прийоми спеціалістів Фонду до громадян з обмеженими фізичними можливостями

Dobavyt osnovnoj tekst 34 300x240 - Тривають виїзні прийоми спеціалістів Фонду до громадян з обмеженими фізичними можливостями

Відбувся виїзний прийом спеціаліста відділу обслуговування громадян №8 (сервісний центр м. Одеса) до громадянки з обмеженими фізичними можливостями, яка не може звернутись до відділу самостійно, для надання консультації та прийняття заяви стосовно ідентифікації пенсіонера щодо перебування на обліку в органі ПФУ.
Під час відвідування пенсійниця висвітлила питання щодо підвищення розміру пенсій з 01 грудня 2021 року, надала роз’яснила про проходження ідентифікації пенсіонерів, які отримують пенсії через банківські установи по дорученню, виданому своїм родичам. Спеціаліст сервісного центру прийняла заяву особисто від пенсіонерки, яка не може залишити помешкання.
Додатково, присутнім поруч пенсіонерки людям, надані роз’яснення про порядок реєстрації та особливості використання вебпорталу Пенсійного фонду України та про реєстрацію в системі СМС-інформування Пенсійного фонду України для отримання інформації, стосовно своїх виплат, без відвідування органів Пенсійного фонду.

 

 

background Layer 1