Пропустити навігацію

Виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці в Піщанській ОТГ

Golovne upravlinnya Pensijnogo fondu Ukrayiny v Odeskij oblasti 11 300x240 - Виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці в Піщанській ОТГНачальник відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр м. Балта) провела виїзний прийом громадян на віддаленому робочому місці в Піщанській ОТГ.
Фахівець сервісного центру поінформувала присутніх про порядок та умови призначення пенсії за віком, по інвалідності, по втраті годувальника та по вислузі років, висвітлила питання щодо перерахунку пенсій для окремих категорій осіб (які досягли 75 та 80 років), розповіла про підвищення прожиткового мінімуму у грудні 2021 року та надала консультації з пенсійних питань.
Також спеціаліст Фонду розповіла про можливість отримання на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України таких дистанційних послуг, як СМС-інформування про сплату роботодавцем єдиного соціального внеску, розмір зарахованого страхового стажу, отримання довідок, певність яких підтверджується QR–кодом тощо.
Окремо пенсійниця зупинилась на сервісі “Автоматичне призначення пенсії”, за допомогою якого можна подати до органів Фонду скан-копії документів та анкету надання інформації для автоматичного призначення пенсії за віком та чекати призначення пенсії після досягнення пенсійного віку.

background Layer 1