Пропустити навігацію

Виїзні прийоми – це важливий і вкрай необхідний напрямок роботи!

Щотижня фахівці відділів обслуговування громадян проводять виїзні прийоми на дому для громадян що не мають можливості відвідати відділення Пенсійного фонду у зв’язку з обмеженими фізичними можливостями та станом свого здоров’я. Ця кропітка робота вкрай важлива та потребує особливої уваги з боку працівників Фонду. Громадяни що належать до такої категорії осіб абож їх родичі регулярно звертаються з відповідними запитами до відділень ПФУ, з проханням надати консультацію, провести роз’яснення або ж прийняти заяву за місцем проживання пенсіонера.My pratsyuyemo shhob vam bulo komfortno 1 300x169 - Виїзні прийоми - це важливий і вкрай необхідний напрямок роботи!
На поточному тижні представники відділень обслуговування громадян № 8, 9 та 14 (сервісні центри Одещини) провели ряд виїзних прийомів (до осіб віком більше 80 років, осіб з І групою інвалідності) з метою надання послуг, а саме: відача довідок про розмір пенсій, прийняття заяв на призначення пенсії згідно змін в Порядку подання документів пенсій відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” та заяв щодо ідентифікації пенсіонера стосовно перебування на обліку в органах ПФУ. Також розглядались питання про виплату пенсії через банківські установи.
Пенсійниці регулярно нагадують пенсіонерам про можливість дистанційно отримувати послуги через особистий кабінет вебпорталу Пенсійного фонду України, інформують щодо новітніх електронних сервісів Фонду, які значно спрощують процес отримання електронних послуг, а головне це зручно та безпечно в умовах карантину.
Робота триває!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
background Layer 1