Пропустити навігацію

Фахівці сервісних центрів на Одещині проводять заходи в Центрах зайнятості

Vyyiznyj pryjom 3 300x300 - Фахівці сервісних центрів на Одещині проводять заходи в Центрах зайнятостіПродовжуються прийоми громадян, онлайн лекції та участь у семінарах, які відбуваються в Центрах зайнятості Одеської області. Відповідно до укладених угод та згідно затверджених графіків прийому громадян, пенсіники Одещини регулярно проводять виїзні прийоми, для надання послуг, консультування та прийняття заяв, запитів на отримання послуг Пенсійного фонду від мешканців районів. Представник відділу обслуговування громадян № 2 Таісія Яремчук зустрілась з громадянами в Балтському центрі зайнятості.

Олена Швець – начальник відділу обслуговування громадян №13 (сервісний центр м. Подільськ) взяла участь у семінарі, який проводився соціальними партнерами для осіб, які перебувають на обліку у Подільському центрі зайнятості. Де представник Фонду роз’яснювала присутнім умови та про порядок призначення пенсійних виплат, ознайомила з переліком послуг які надаються сервісним центром та акцентувала увагу на залежність сплати внесків на розмір майбутньої пенсії. Також розповіла про можливість використання сучасних електронних серверів Пенсійного фонду України, запровадження електронних трудових книжок та листків непрацездатності.

Цього ж часу в м.Одеса, керівник сервісного центру № 15 — Вікторія Пивоварова зі свого робочого місця провела online лекцію для тимчасово безробітних громадян що перебувають на обліку і Одеському міському центрі зайнятості в режимі ZOOM- конференції.

Лекція була присвячена загальним питанням пенсійного забезпечення громадян, умовам призначення пенсії у 2022 році, наданню послуг в електронному вигляді через вебпортал електронних послуг ПФУ.

background Layer 1