Пропустити навігацію

Інформація щодо закупівлі у грудні 2023 року – послуги із забезпечення персоналом, у тому числі тимчасовим

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Головне управління Пенсійного фонду України в Одеській області, 65012, м. Одеса, вул Канатна, 83, код ЄДРПОУ 20987385.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

Послуги з обслуговування котелень адміністративних будівель згідно ДК 021:2015 код 79620000-6 Послуги із забезпечення персоналом, у тому числі тимчасовим

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:

Відкриті торги з особливостями.

Ідентифікатор процедури закупівлі UA-2023-12-06-013847-a.

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 328 100,00 грн.

Закупівля здійснюється в межах кошторисних призначень на відповідний період (закупівля на 2024 рік).

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товару методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 (зі змінами).

В розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі включено заробітну плату кочегарів; забезпечення кочегарів спецодягом; витрати на забезпечення кочегарів необхідним інвентарем та витратними матеріалами та інші витрати, які відносяться до надання послуг.

Нормативно-правове регулювання:

– Закон України “Про охорону праці”;

– Закон України “Про охорону навколишнього природного середовища”;

– Закон України “Про управління відходами”;

– Закон України “Про систему громадського здоров’я”;

– Закон України “Про оплату праці”;

– інструкції з пожежної безпеки;

– інструкції з техніки безпеки;

– інструкції з електробезпеки та інших нормативно-правових актів для відповідного виду послуг.

Обґрунтування технічних характеристик:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені до потреб Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області.

Технічні характеристики котлів:

Адреса

Тип котла

Найменування

параметру

Одиниці виміру

Норма

Одеська область,

смт Сарата,

вул. Захисників

України, 17

КТ-100

твердопаливний

Номінальна

продуктивність

кВт

150

Коефіцієнт корисної дії, ККД

%

93

Робочий тиск води

МПа

0,4

Температура продуктів згорання на виході з котла

°С

140

Одеська область,

м. Арциз,

вул Соборна, 27б

КТ-50

твердопаливний

(2 шт.)

Номінальна

продуктивність

кВт

50

Коефіцієнт корисної дії, ККД

%

75

Робочий тиск води

МПа

0,4

Температура продуктів згорання на виході з котла, не менше

°С

140

Одеська область,

м. Татарбунари, вул. Лесі Українки, 14

Електрокотел «ПРОФТЕРМ»

Потужність

кВт

28

Строк надання послуг: цілодобово та щоденно у періоди з 01.01.2024 по 15.04.2024 (включно) та з 15.10.2024 по 31.12.2024 (включно).

Місце надання послуг та кількість необхідних кочегарів:

– Одеська область, смт Сарата, вул. Захисників України, 17 (2 кочегари);

– Одеська область, м. Арциз, вул. Соборна, 27б (2 кочегари);

Одеська область, м. Татарбунари, вул. Лесі Українки, 14 (1 кочегар).

Кількість (обсяг) надання послуг:

з/п

Місяць

2024 року

Кількість

кочегарів, чол.

Кількість годин (обсяг) надання послуг

Кількість

об’єктів

1

Січень

5

744

3

2

Лютий

5

672

3

3

Березень

5

744

3

4

Квітень

5

360

3

5

Жовтень

5

408

3

6

Листопад

5

720

3

7

Грудень

5

744

3

Обґрунтування якісних характеристик:

Надання послуг з обслуговування котелень адміністративних будівель здійснюється співробітниками Виконавця, які перебувають з ним у трудових відносинах та/або за цивільно-правовими договорами (за умови, що строк дії таких договорів дорівнює та/або перевищує строк надання послуг).

Виконавець забезпечує надання послуг співробітниками, які мають необхідні знання та досвід.

Забезпечення працівників Виконавця необхідним спецодягом, засобами індивідуального захисту здійснюється Виконавцем самостійно. Обслуговування та ремонт власного обладнання, інструментів та інвентарю здійснюється Виконавцем за власний рахунок. Обладнання та необхідний інвентар надаються Виконавцем.

Виконавець гарантує, що у разі перебування на лікарняному/відпустці, або звільненні працівника, зазначеного в довідці про наявність працівників відповідної кваліфікації, послуги надаються безперебійно іншим працівником відповідної кваліфікації, про що Виконавець повинен сповістити Замовника з наданням необхідної інформації (у вигляді довідки, листа в довільній формі) про працівника та його відповідну кваліфікацію щодо надання послуг.

Виконавець несе повну матеріальну відповідальність за збитки, спричинені Замовнику, внаслідок неналежного виконання своїх зобов’язань.

Виконавець є відповідальним за додержання своїми працівниками вимог законодавства та договору на об’єкті обслуговування, вживає заходів, спрямованих на попередження порушень його працівниками технологічної і виробничої дисципліни, громадського порядку, недопущення протизаконної поведінки або бездіяльності на об’єкті обслуговування.

Виконавець забезпечує неухильне дотримання своїми працівниками встановлених правил внутрішнього службового розпорядку та правил внутрішнього трудового розпорядку Замовника, правил і норм техніки безпеки, виробничої санітарії, гігієни праці, пожежної безпеки, охорони праці, а також усіх вимог та стандартів, визначених законодавством України, що стосуються надання таких послуг.

Працівники Виконавця забезпечують належний температурний режим в приміщеннях Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області (у т.ч. у нічний час, вихідні та святкові дні), в опалювальний період.

Працівники Виконавця забезпечують безпечний та економічний режим роботи котлів.

Виконавець забезпечує проведення підготовчих робіт для ефективної та сталої експлуатації котлів: перенесення (занесення) твердого палива (вугілля, дрова); подрібнення палива (при потребі); перевірка заповнення розширювального бачка та системи опалювання водою; доливання води в систему опалення (при потребі); перевірка справності контрольно-вимірювальних приладів; перевірка справності топки і димоходу, запірних і регулюючих приладів; чищення топки котлів від золи; чищення колосникової решітки; перевірка тяги; перевірка відсутності у топці і димоходах сторонніх предметів та інше .

Працівники Виконавця забезпечують належну експлуатацію котлів в опалювальний період (у т.ч. у нічний час, вихідні та святкові дні) (розпалювання, спостереження за тиском і температурою, підтримання рівня тиску в котлі до робочого положення, видалення шлаку, завантаження та шуровка топки котла, зупинка котлів та ін.).

background Layer 1