Пропустити навігацію

У квартирі зареєстрована сім’я з трьох осіб. Дружина з дитиною виїхали за кордон. Скільки осіб буде враховано при призначенні субсидії?

До складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстровані в житловому приміщенні, крім тих членів домогосподарства, які перебувають за кордоном понад 60 днів на день звернення за призначенням житлової субсидії (п. 24 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 „Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”).VIDPOVIDI NA ZAPYTANNYA YAKI MY NAJCHASTISHE VID VAS CHUYEMO kopyya 3 300x225 - У квартирі зареєстрована сім’я з трьох осіб. Дружина з дитиною виїхали за кордон. Скільки осіб буде враховано при призначенні субсидії?

Тобто якщо у житловому приміщенні прописано троє осіб, але дружина з дитиною виїхали за кордон та перебувають там більше ніж 60 днів на день звернення за призначенням житлової субсидії, тоді житлова субсидія призначається з розрахунку на одного члена домогосподарства.

background Layer 1