Пропустити навігацію

Підсумки та подальші напрямки роботи об’єднаного управління обговорювали на пленумі Білгород-Дністровської районної ветеранської організації

avatarka 5 169x300 - Підсумки та подальші напрямки роботи об’єднаного управління обговорювали на пленумі Білгород-Дністровської районної ветеранської організації14 листопада 2018 року відбувся пленум ветеранської організації Білгород-Дністровського району, на якому з доповіддю виступила начальник Білгород-Дністровського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Одеської області Гульнур Ядвіга. Очільник управління поінформувала присутніх про проведену пенсійниками району роботу у 2018 році та плани на 2019 рік.

В ході заходу ветерани цікавились питаннями стосовно реорганізації структури Пенсійного фонду: чи залишиться управління Пенсійного фонду у місті, які функції будуть виконувати та не вплине дана реорганізація на своєчасність нарахування та отримання пенсій. Одним з хвилюючих питань було – виплата пенсій у 2019 році через поштові відділення.

Відповідаючи на численні запитання, Гульнур Ядвіга зазначила: – “Реорганізація обумовлена необхідністю покращити прийом та обслуговування громадян, дати можливість наблизити пенсійні послуги до tekst 7 169x300 - Підсумки та подальші напрямки роботи об’єднаного управління обговорювали на пленумі Білгород-Дністровської районної ветеранської організаціїмешканців району. Стосовно виплат пенсій через поштові відділення ПАТ “Укрпошта” у 2019 році, то Пенсійний фонд забезпечить своєчасне фінансування пенсій на поштові відділення”. Доставка пенсій є функцією Укрошти.

Наприкінці виступу начальник управління повідомила присутніх, що в управлінні працює “гаряча телефонна лінія”, звернувшись на яку, кожен громадянин, може отримати консультації та кваліфіковані відповіді на всі запитання.

Довідково: в управлінні на обліку перебуває 29,4 тис. пенсіонерів.

background Layer 1