Пропустити навігацію

Про стан погашення заборгованості по сплаті обов’язкових платежів до органів Пенсійного фонду України

З метою погашення заборгованості до Пенсійного Фонду України боржниками, які підпадають під дію Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, головним управлінням ведеться робота по заслуховуванню арбітражних керуючих з цього питання на спільних нарадах, проведених з відділом з питань банкрутства Головного територіального управління юстиції в Одеській області.

У листопаді поточного року було заплановано та заслухано арбітражних керуючих ПАТ “РЕОМ” – Ильєнок Л. С. та ПАТ “Чорномортехфлот” – Колмикову Т. О.

Під час наради керуючий санацією ПАТ “РЕОМ” доповів про сплату боржником на рахунки Фонду 316 тис. грн, але визначив проблемне питання про створення боржником нового боргу з тенденцією щомісячного його збільшення, який станом на 01.11.2018 складає 1,7 тис. грн.

Стосовно ПАТ “Чорномортехфлот” арбітражний керуючий – ліквідатор звітував про  продовження ліквідаційної процедури у справі про банкрутство боржника у зв’язку з виникнення проблемних питань з майном банкрута.

За результатами проведеної наради арбітражним керуючим надані рекомендації щодо підвищення ними ефективності роботи з погашення боргів на користь Фонду, зокрема, були визначені продуктивні заходи сумісної роботи головних управлінь.

background Layer 1