Пропустити навігацію

День інформування для мешканців Ізмаїльського району

tekst 1 1 300x225 - День інформування для мешканців Ізмаїльського району11 грудня поточного року Ірина Надоленко – начальник Ізмаїльського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Одеської області спільно із фахівцями управління провела «День інформування» в Кілійському відділі обслуговування громадян.

Під час спілкування  пенсійниця надала роз’яснення відвідувачам, які зміни відбулися у пенсійному законодавстві з 01.01.2018. Значну увагу присутніх було акцентовано  на змінах у розмірах страхового стажу, необхідного для призначення пенсії за віком, ознайомлено з порядком подання та переліком документів для оформлення пенсії.

Ірина Надоленко наголосила про можливість завчасного звернення до органів Пенсійного Фонду з метою проведення попереднього прорахунку права на призначення пенсії. Висвітлила питання щодо врахування страхового стажу за записами у трудовій книжці, а також розповіла про можливість добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.tekst 2 1 300x225 - День інформування для мешканців Ізмаїльського району

Фахівці Фонду надали інформацію про порядок оформлення та видачі пенсійних посвідчень; ознайомили з перевагами отримання пенсійних виплат через установи банку. Також розповіли про переваги й особливості використання Веб-порталу Пенсійного фонду та закликали присутніх зареєструватися на відповідному ресурсі. Деяких відвідувачів зацікавила інформація про СМС- інформування, за допомогою якого Пенсійний фонд інформує пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, а застрахованих осіб – про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір їхнього страхового стажу

Всі присутні мали можливість ознайомитись із відомчим друкованим виданням «Пенсійний кур’єр» та оформити передплату на таку цікаву та корисну газету.

Під час заходу використовувався логотип бренду «UkraineNOW».

 

background Layer 1