Пропустити навігацію

Актуальна та оперативна інформація з пенсійного забезпечення під час інформаційно-роз’яснювальних заходів

PicsArt 12 21 10.20.12 300x300 - Актуальна та оперативна інформація з пенсійного забезпечення під час інформаційно-роз’яснювальних заходівНаприкінці цього тижня фахівці Суворовського об’єднаного управління вкотре провели декілька інформаційно-роз’яснювальних заходів.

Черговий виїзний прийом громадян в Красносільській сільській раді здійснила Алла Бєлік – головний спеціаліст  Лиманського відділу обслуговування громадян.

Під час проведення прийому спеціаліст Фонду надала консультації стосовно механізму обчислення та порядку призначення пенсій за віком; переліку документів, необхідних для призначення (перерахунку) пенсій; умов отримання допомоги на поховання. Розповіла про електронні послуги Пенсійного фонду України та переваги використання електронного посвідчення. Всі відвідувачі виїзного прийому отримали кваліфіковані відповіді на хвилюючі запитання та інформаційні буклети.

В той же час фахівці Суворовського відділу обслуговування громадян провели чергове заняття „Школи майбутнього пенсіонера” для осіб передпенсійного віку. «Школярам», які планують оформити пенсію, надали роз’яснення про важливість завчасної підготовки необхідних документів для призначення пенсії. Також, розповіли про основні положення пенсійного законодавства та існуючі вимоги щодо страхового стажу, про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Працівники управління ознайомили учасників заходу з порядком реєстрації на Веб – порталі Пенсійного фонду України та розповіли, як отримати послугу СМС – інформування.

Протягом поточного року Суворовським об’єднаним управлінням проведено 24 виїзні прийоми та 24 заняття „Школи майбутнього пенсіонера”.

background Layer 1