Пропустити навігацію

Зустріч з колективом Березівського професійного аграрного ліцею

ananev 225x300 - Зустріч з колективом Березівського професійного аграрного ліцеюВ рамках інформаційної кампанії щодо використання сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України спеціаліст відділу обслуговування громадян Березівського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Одеської області  Ольга Атаманчук провела зустріч з трудовим колективом Березівського професійного аграрного ліцею.

Під час заходу фахівець Фонду детально розповіла про можливості веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та сервісу СМС-інформування. Поінформувала, які саме послуги надаються за допомогою відповідних сервісів як застрахованим особам, так і пенсіонерам.

Крім того, Ольга Атаманчук ознайомила працівників ліцею з проведенням перерахунку пенсій з 01.12.2018 з урахуванням нового розміру прожиткового мінімуму. Наприкінці зустрічі присутні отримали інформаційні буклети та заяви про реєстрацію на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

Всього з початку року Березівським об’єднаним управлінням зареєстровано на веб-порталі 1343 громадян, а також отримано 391 заяву на реєстрацію СМС – інформування.

background Layer 1