Пропустити навігацію

ВЕБПОРТАЛ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ – СЕРВІС, КОРИСНИЙ ДЛЯ ВСІХ!

Вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України – це важлива та цікава інформація про пенсійне забезпечення. А головне – це швидкий, надійний і зручний спосіб отримання пенсійних послуг. І корисний він не лише для пенсіонерів, а й для застрахованих осіб та роботодавців.

 Пенсіонери тут можуть отримати дані про розмір пенсії, подати та переглянути свої звернення, внести зміни до пенсійної справи.

 Для застрахованих осіб є можливість отримати відомості про розмір сплачених внесків, розмір заробітної плати, перевірити врахований страховий стаж, одержати витяг з Реєстру застрахованих осіб, а при досягненні пенсійного віку – подати заяву на призначення пенсії.

 Роботодавці можуть скористатися Кабінетом страхувальника, де доступна інформація про сплату ЄСВ, подання звітності, зауваження до неї та рекомендації щодо усунення наявних недоліків.

Головна перевага вебпорталу – Ви можете користуватися ним, не виходячи з дому, в будь-який зручний час! Це особливо актуально зараз, коли ще існує високий ризик захворювання на COVID-19 і карантинні обмеження продовжуються.

📌 Долучайтеся до сучасних сервісів Пенсійного фонду!

Бережіть себе і своїх близьких! Міцного здоров’я!

Veb bez mezh - ВЕБПОРТАЛ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ – СЕРВІС, КОРИСНИЙ ДЛЯ ВСІХ!

background Layer 1