Пропустити навігацію

ЯК ПЕРЕВІРИТИ СТАН ОБРОБКИ ЗАПИТУ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ?

Якщо Ви подали запит на отримання електронних документів до Пенсійного фонду онлайн (як це зробити, Ви можете дізнатися за посиланням), то стан його обробки можна перевірити в меню Особистого кабінету вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду ліворуч, натиснувши пункт «Мої звернення».

Тут Ви можете побачити перелік звернень, стан їх виконання, встановлення в чергу або відхилення. Звернення відібрані у порядку їх подання до Пенсійного фонду, зазначаються дата, номер, тип, статус, джерело, тема звернення.

Обравши звернення із запропонованого переліку та натиснувши на нього, Ви зможете переглянути детальну інформацію щодо нього, а також завантажити документ відповіді Пенсійного фонду.

У разі якщо Ви не бачите свого звернення одразу після надсилання запиту до Пенсійного фонду, натисніть пункт «Оновити» у розділі «Мої звернення» (у верхньому правому куті).

Користуйтесь вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України! це швидкий, надійний і доступний спосіб отримання пенсійних послуг.

Бережіть себе і своїх близьких! Міцного здоров’я!

Zapyty - ЯК ПЕРЕВІРИТИ СТАН ОБРОБКИ ЗАПИТУ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ?

background Layer 1