Пропустити навігацію

ЗАМОВТЕ ЕЛЕКТРОННЕ ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ ОНЛАЙН

Електронне пенсійне посвідчення (ЕПП) – це пластикова картка, яка поєднує в собі і банківську картку, на яку надходять пенсійні виплати, і посвідчення особи з відповідними персональними даними.

Як подати заяву на виготовлення ЕПП?

1. Увійти в Особистий кабінет вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду за допомогою електронного цифрового підпису або за номером телефону чи банківської карти. 

2. Обрати в меню ліворуч «Щодо пенсійного забезпечення» пункт «Заява на виготовлення електронного пенсійного посвідчення», заповнити поля форми заяви та прикріпити скан-копії необхідних документів.

3. Сформувати заяву та завірити її електронним підписом.

Докладніше про електронне пенсійне посвідчення дізнайтеся тут. 

Майбутні пенсіонери можуть отримати ЕПП при зверненні за призначенням пенсії «в один дотик» на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду.

📌Для цього в Особистому кабінеті вебпорталу потрібно натиснути на пункт «Заява на призначення пенсії» і в анкеті, що з’явиться після цього, в пункті «Бажаєте отримати пенсійне посвідчення» обрати «Електронне», заповнивши відповідні поля.

Після завершення карантину за електронним пенсійним посвідченням можна звернутися до відділення Пенсійного фонду за місцем проживання.

EPP - ЗАМОВТЕ ЕЛЕКТРОННЕ ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ ОНЛАЙН

background Layer 1