Пропустити навігацію

Доступ до вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою ID.GOV.UA

На даний час для громадян існує можливість користуватися сервісами порталу електронних послуг ПФУ (https://portal.pfu.gov.ua) також через авторизацію за ID.GOV.UA.

Система ID.GOV.UA дозволяє провести ідентифікацію за допомогою банківських даних (Bank ID).

Bank ID – це спосіб електронної автентифікації громадян за допомогою даних у банку, де вони обслуговуються. Цей сервіс дозволяє підтвердити персональні дані особи онлайн.

Для здійснення входу до особистого кабінету вебпорталу за ID.GOV.UA необхідно у переліку способів авторизації обрати пункт меню «За ID.GOV.UA».

1 21 - Доступ до вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою ID.GOV.UA

Після цього відбудеться перенаправлення до Інтегрованої системи електронної ідентифікації. Далі необхідно обрати спосіб авторизації Bank ID НБУ.

2 18 1024x555 - Доступ до вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою ID.GOV.UA

Потім необхідно обрати банк, в якому обслуговується особа.

3 6 1024x555 - Доступ до вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою ID.GOV.UA

Потім буде проведена процедура ідентифікації, яка може відрізнятись через відмінності програмного забезпечення, що використовується надавачем послуги (банком).

4 5 1024x555 - Доступ до вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою ID.GOV.UA

За необхідності на фінансовий телефон особи надійде код підтвердження, який необхідно ввести у вікні форми:

5 2 1024x555 - Доступ до вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою ID.GOV.UA

 

Потім необхідно перевірити інформацію, яка наявна у банківській установі.

6 1 1024x601 - Доступ до вебпорталу Пенсійного фонду України за допомогою ID.GOV.UA

Після натиснення кнопки “Продовжити” користувача буде перенаправлено на сторінку вебпорталу ПФУ.

 

Наводимо корисні посилання про сервіси вебпорталу для громадян:       

Про те, як записатися на прийом до органу Пенсійного фонду онлайн, можна ознайомитися за посиланням: https://www.pfu.gov.ua/lg/351755-yak-zapysatysya-na-pryjom-do-organu-pensijnogo-fonduonlajn/.

Про використання сервісу «Пенсійний калькулятор» вебпорталу Пенсійного фонду України можна дізнатися у статті https://www.pfu.gov.ua/lg/351759-servis-pensijnyj-kalkulyator-vebportalu-pensijnogo-fonduukrayiny/.

Як здійснити виправлення персональних даних засобами вебпорталу Пенсійного фонду України застрахованою особою https://www.pfu.gov.ua/lg/351834-2-vypravlennya-personalnyh-danyh-zasobamy-vebportalupensijnogo-fondu-ukrayiny-zastrahovanoyu-osoboyu/.

Особистий кабінет застрахованої особи вебпорталу Пенсійного фонду України https://www.pfu.gov.ua/lg/352074-osobystyj-kabinet-zastrahovanoyi-osobyvebportalu-pensijnogo-fondu-ukrayiny/.

Перегляд даних про листки непрацездатності в електронній формі на вебпорталі Пенсійного фонду України https://www.pfu.gov.ua/lg/352179-pereglyad-danyh-pro-lystky-nepratsezdatnosti-velektronnij-formi-na-vebportali-pensijnogo-fondu-ukrayiny/

Отримання довідок засобами вебпорталу Пенсійного фонду України https://www.pfu.gov.ua/lg/352191-otrymannya-dovidok-zasobamy-vebportalupensijnogo-fondu-ukrayiny/.

Інструкція по поданню заяви на автоматичне призначення пенсії за допомогою вебпорталу Пенсійного фонду України https://www.pfu.gov.ua/lg/352268-instruktsiya-po-podannyu-zayavy-na-avtomatychnepryznachennya-pensiyi-za-dopomogoyu-vebportalu-pensijnogo-fondu-ukrayiny/.

background Layer 1