Пропустити навігацію

Повідомлення про публічне громадське обговорення проекту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2019-2020 роки

Пенсійний фонд України запрошує до участі в проведенні засідання за круглим столом для публічного громадського обговорення проекту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України  та його органів на 2019-2020  роки (далі – Програма), розробленого відповідно до статті 19 Закону України “Про запобігання корупції”, підпункту 1 пункту 5 Положення про Пенсійний фонд України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23.07.2014 № 280, Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади, затвердженої  рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 02 грудня 2016 року № 126, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 28 грудня 2016 року за № 1718/29848, Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції від 08 грудня 2017 року № 1379, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 січня 2018 року за № 87/31539.

На засіданні будуть розглянуті результати електронних консультацій з громадськістю щодо проекту Програми, які проводяться з 24 квітня по 8 травня 2019 року.

З проектом Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2019-2020 роки можна ознайомитися на інформаційній сторінці веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України у рубриці Електронні консультації з громадськістю.

Програма передбачає впровадження заходів подальшого удосконалення системи управління та контролю за діяльністю органів Пенсійного фонду України, спрямованих на своєчасне виявлення, усунення та мінімізацію корупційних ризиків при виконанні усіх функцій та завдань органами Пенсійного фонду України і, насамперед, при забезпеченні обслуговування осіб, які звертаються до органів Пенсійного фонду України, організації управління та контролю у солідарній системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

До проекту Програми додається проект  Звіту за результатами оцінки корупційних ризиків у діяльності органів Пенсійного фонду України та Заходи щодо усунення (мінімізації) корупційних ризиків (наведені у додатку 2 до Звіту) є частиною цієї Програми.

Завдання, визначені Програмою, поширюватимуться на всі органи Пенсійного фонду України.

Засідання за ’’круглим столом” відбудеться 11 травня  2019 року об 11-00 в приміщенні Пенсійного фонду України (зал засідань) за адресою: м. Київ, вул. Бастіонна, 9.

Реєстрація учасників засідання та письмові пропозиції до проекту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України приймаються до 15 години 10 травня 2019 року на поштову адресу: Пенсійного фонду України вул. Бастіонна, 9, м. Київ, 01601  або адресу електронної пошти: anticorup@pfu.gov.ua.

Форма пропозицій щодо змін та доповнень повинна відповідати формі документу, щодо якого вони вносяться.

Результати обговорення проекту Програми будуть оприлюднені на інформаційній сторінці веб-порталу Пенсійного фонду України протягом трьох робочих днів після проведення засідання.

Контактна особа: Касьянов Олександр Олександрович  – Сектор з питань запобігання та виявлення корупції, робочий телефон (044) 284 26 52.

background Layer 1