Пропустити навігацію

Звіт про результати публічного громадського обговорення проекту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2019-2020 роки

Пенсійним фондом України з метою обговорення і отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб щодо проекту Антикорупційної програми Пенсійного фонду України та його органів на 2019-2020 роки (далі – Програма) проведено засідання за “круглим столом”.
Засідання за круглим столом проведено 11 травня 2019 року об 11 годині в приміщенні (актова зала) Пенсійного фонду України за адресо: м. Київ, вул. Бастіонна, 9. В засіданні прийняло участь 5 представників громадськості та 10 представників структурних підрозділів Пенсійного фонду України. За результатами обговорення отриманих зауважень та пропозицій, в тому числі, які надійшли під час проведення електронних консультацій з громадськістю у період з 24 квітня по 08 травня 2019 року, прийняті відповідні рішення щодо внесення змін до проекту Програми, після чого учасники засідання погодилися схвалити проект Програми, з урахуванням запропонованих змін.

 

background Layer 1