Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”

Відповідно до статті 9 Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” Пенсійний фонд України повідомляє про оприлюднення на інформаційній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України проєкту Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі” (далі – проєкт Закону) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проєкт Закону розроблено в рамках реалізації органами виконавчої влади принципів державної політики цифрового розвитку з метою врегулювання механізму ведення трудових книжок в електронній формі в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, накопичення, обробки та використання інформації, що міститься в цих книжках, із можливістю продовження такого обліку в паперовій формі у випадках, коли це передбачено колективним договором, укладеним в установленому законом порядку.

Зауваження та пропозиції до проєкту Закону просимо надсилати протягом одного місяця з дня його оприлюднення за адресою: Пенсійний фонд України, вул. Бастіонна, 9, м. Київ, 01601, а також за адресою електронної пошти: info@pfu.gov.ua.

background Layer 1