Пропустити навігацію

Повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Пенсійний фонд України повідомляє про оприлюднення на інформаціній сторінці вебпорталу Пенсійного фонду України проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань.

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій» розроблено з метою реалізації положень абзацу першого пункту 9 статті 1 Закону України “Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування” щодо визначення громадян, які придбавають житло вперше, для звільнення від сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування.

Зауваження та пропозиції до проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку сплати збору на обов’язкове державне пенсійне страхування з окремих видів господарських операцій» просимо надсилати протягом 15 календарних днів з дня його оприлюднення за адресою: Пенсійний фонд України, вул. Бастіонна, 9, м. Київ, 01601, а також за адресою електронної пошти: ned_pfu@ukr.net

 

 

 

background Layer 1